Маневицький селищний голова привітав представників трудових колективів, які нещодавно святкували своє професійне свято

  • 202

Фото без опису

У зв’язку із провадженням червоної зони на території громади та встановленням карантинних обмежень було відмінено урочисті заходи з нагоди Дня працівника соціальної сфери і Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Сьогодні Маневицький селищний голова привітав представників трудових колективів, які нещодавно святкували своє професійне свято та нагородив Почесними грамотами Маневицької селищної ради та грамотами відділу культури та туризму окремих працівників соціальної та культурної сфери діяльності громади.
Олександр Гаврилюк від щирого серця подякував працівникам соціальної служби, які щоденно опікуються проблемами людей, забезпечують їх потреби, виявляють милосердя, любов, людську доброту та чуйність.
Зі словами вдячності голова громади звернувся до працівників культури, які присвятили себе благородній справі та своїм багатогранним талантом і  високою виконавською майстерністю гідно прославляють Маневицьку громаду далеко за її межами.
Олександр Оксентійович побажав усім присутнім міцного здоров’я, сил та невичерпної енергії для нових звершень, людської шани і вдячності,  сімейної злагоди, добробуту та впевненості у майбутньому.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису