У всіх населених пунктах громади підведено швидкісний інтернет

  • 832

Фото без опису

Маневицька селищна рада взяла участь в державній програмі Інтернет-субвенція 2021 та отримала 858 тис.грн. субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості.
Відділом капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради було проведено тендер на закупівлю даної послуги. За результатом тендеру виграла фірма ТзОВ “Бізнес і Технології”.
Підрядником проведені роботи щодо підведення швидкісного інтернету до шести населених пунктів громади, зокрема: Майдан, Мала Яблунька, Набруска, Новосілки, Підгаття, Софіянівка.
В закладах соціальної сфери вищезазначених населених пунктів наявний інтернет зі швидкостію передачі даних за допомогою кабелю не менше 500 Мбіт/с, а з використанням мережі Wi-Fi не менше 100 Мбіт/с. Відповідно порядку надання інтернет-субвенції соціальні заклади за рахунок субвенції будуть забезпечені покриттям Wi-Fi-мережі, та отримають безкоштовний швидкісний інтернет до кінця 2022 року.
Станом на 09 листопада 2021 року усі населені пункти громади мають доступ до швидкісного інтернету.

Фото без описуФото без опису