Відбулося засідання виконавчого комітету Маневицької селищної ради

  • 211

Фото без опису

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Маневицької селищної ради під головуванням секретаря ради Володимира Черчика.
Члени виконкому заслухали інформацію про роботу закладів культури і стану готовності системи цивільного захисту та техногенної безпеки громади. Затвердили фінансові плани комунальних підприємств Маневицької селищної територіальної громади на 2022 рік, встановлення тарифу на теплову енергію ТзОВ ЕСКО-ВОЛИНЬ, тарифів на платні медичні послуги КНП Маневицька багатопрофільна лікарня і інформаційну та технологічну картку адміністративної послуги «Внесення до паспорта громадянина України відомостей про зміну нумерації будинків, перейменування вулиць (проспектів, бульварів, площ, провулків, кварталів тощо), населених пунктів, адміністративно-територіальних одиниць, зміни в адміністративно-територіальному устрої».
Прийняли рішення про уповноваження посадових осіб на складання протоколів  про адміністративні правопорушення та затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення, про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, знесення житлового будинку, проведення земляних робіт, зрізання дерев, погодження будівництва об’єктів містобудування.
Розглянули заяву щодо взяття на квартирний облік осіб, які потребують поліпшення житлових умов, та заяви про виплату матеріальної допомоги.
На засіданні було розглянуто питання про створення комісії по проведенню обстеження матеріально-побутових умов проживання громадян,  клопотання щодо відзначення почесним званням України «Мати-героїня», внесено зміни до рішення виконавчого комітету Маневицької селищної ради від 25.01.2021р. №8 та затверджено протокол засідання комісії Маневицької селищної ради, що стосується забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Всього на порядку денному розглянуто 32 питанн