Відбувся випускний вечір

  • 193

Випускний вечір – це символ прощання з дитинством та початку цікавого дорослого життя. 3 липня випускники Маневицького ліцею № 1 імені Героя України Андрія Снітка попрощалися зі школою та вчителями.
Випускні урочистості відбулися у приміщенні Центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради, де учні отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.
У такий важливий для випускників день Маневицький селишний голова Олександр Гаврилюк, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Валерій Марчук привітали колишніх школярів з цією знаменитою датою та побажали нового, цікавого і  насиченого життя. Щоб  майбутнє приготувало лише радість, благополуччя і удачу.
Очільник громади Олександр Оксентійович нагородив Почесними грамотами Маневицької селищної ради за досягнуті високі результати у навчанні, сумлінну працю і наполегливість  Анастасію Неродик,  Дарію Шепєлєву та Олександру Хабовець.
Багато чудових і зворушливих слів линуло від вчителів та батьків, які з радістю та сльозами на очах зичили вже дорослим дітям  світлої дороги, яка чекає попереду, втілення мрій та ідей.
Випускники, у свою чергу, подякували Олександру Оксентійовичу за підтримку від громади,  батькам та вчителям за віру, ласку, любов і знання.
Усім присутнім на довго запам’ятається прощальний випускний вальс насичений танцювальними підтримками та захоплюючим феєрверком.

Фото без описуФото без описуФото без опису