Щиро вітаємо переможців, нехай і надалі творчі досягнення примножуються, народжуються нові сміливі ідеї і проєкти

  • 325

Фото без опису

З метою виявлення та підтримки обдарованих громадян краю, популяризації аматорського та професійного мистецтва, розвитку творчих навиків, утвердження патріотичних мотивів під час війни з російським агресором було проведено обласний мистецький конкус «Ми з України»

Учні Маневицької школи мистецтв Софія Федорович (клас бандури, викладач Ліна Марич) та Марко Костюк (клас скрипки, викладач Наталія Бугайчук) гідно представили Маневицьку громаду у конкурсі здобувши 2 і 3 місця у віковій категорії 7-12 років в номінації «Пісенно-музичні твори».

Федорович Софія виконала у супроводі бандури пісню «Українська колискова 2022». За основу тексту були взяті вірші вчительки історії Маневицького ліцею №2 Ірини Дерлюк, музику написала викладач Ліна Марич.

Костюк Марко представив, як конкурсну роботу пісню «Ми українці», слова до якої написав самостійно, а музичний виклад твору створила його викладач Наталія Бугайчук.

Також серед переможців у номінації "Поезія, проза - малі форми" почесне 2 місце посіла педагог Маневицького ліцею №2 Маневицької селищної ради Ірина Дерлюк.

Щиро вітаємо переможців, нехай і надалі творчі досягнення примножуються, народжуються нові сміливі ідеї і проєкти.

Ми з України!